Orientering - langt ute på jordet?
059

Vel, ja, her kommer da historien folk kanskje har ventet litt på. Det hele startet da vi skulle ha orientering i gymtimen på fredag 11. sep..

Jeg og Bettina bestemte oss for å løpe sammen, og ble sendt først ut. Vi løp og fant bortimot fire poster før vi møtte Baardson som sa vi burde prøve den vanskelige ruta siden alt hadde gått så fint til da. Så vi tok den vanskelige ruta.
Etter lang stund innså vi at vi hadde kommet litt langt ute i ødemarka og endte opp under ei høyspentmast. Kompasset vårt gikk litt i surr, så da det stoppet fulgte vi bare kursen. Det skulle vi ikke gjort.
Vi kunne jo ikke vite at høyspentmasta setter ut kursen helt.

Vi endte omsider opp på en traktorsti og etter tjue minutter så var vi ved E18..
Vi hadde nemlig havnet på Fosstveit, nærmere Songe...

061 2

Bevis på at vi var på E18!Egentlig, for å være ærlig, så må jeg si at det er den vittigste og morsomste gymtimen jeg har hatt på lenge...Så husk folkens: Ikke følg kompasskursen hvis du er i nærheten av høyspentmaster!


BLOGGES!

Én kommentar

Bettina

14.sep.2009 kl.17:15

Hehe, det var sykt vittig, men neste gang så skal vi nok finne alle postene og komme poss tilbake til skolen, før det er mørkt... for det er jo først da ho derre dama villa ha sendt ut noen til å leite etter oss... :P

Skriv en ny kommentar

Katharina

Katharina

17, Vegårshei

Jente som driver med fotball og musikk. Jeg digger å fortelle folk hva jeg interesserer meg for og hva som står i hodet på meg for tiden. Blogges!

Kategorier

Arkiv

hits