Jeg har sansen for Familien Griffin.

 " Interesse er noe som defineres som en slags følelse der oppmerksomheten din blir dratt mot et objekt, en hendelse eller en prosess. "  , fra Wikipedia (http://no.wikipedia.org/wiki/Interesse)


En av de mange interessene jeg har, er TV-serier. Blant TV-serier ligger Family Guy på premiepallen for topp-fem listen min. Hvorfor jeg virkelig har falt for serien, har jeg egentlig ikke ord for. Serien er kjent for sin tørre humor, sine originale karakterer deriblant den kjente Stewie Griffin. 

 

Stewie Griffin er det ondskapsfulle geniet i familien som en dag håper på å bli verdens hersker. En ettårig gutt som har en IQ på over 120, som daglig prøver å finne ut hvordan han kan drepe sin mor. Hvorfor han gjør det, er egentlig ingen sikre på. 
Taleevnen hans er godt utviklet, men i serien er det kun hunden som forstår hva han sier. 

Kjente Stewie-sitater;
- What's this? Blueberries? Oh, oh my G...oh, that's better than sex!

- Hello, mother. I come bearing a gift. I'll give you a hint. It's in my diaper and it's not a toaster.

- Damn you, vile woman! You've impeded my work since the day I escaped from your wretched womb.

Siden serien Family Guy er opprinnelig fra USA, så er sitatene på engelsk. 
 Peter Griffin, familiens far og forsørger som stadig har rare påfunn. I en episode, "There is something about Paulie", blander Peter seg inn i mafiaen og i en annen episode, "Bird is the word" , slåss Peter med en stor kylling. Med andre ord, Peter har sine dager. 

Kjente Peter-sitater;

- I've got an idea - an idea so smart that my head would explode if I even began to know what I'm talking about.

- Chris, everything I say is a lie. Except that. And that. And that. And that. And that. And that. And that. And that.

- Now kids daddy only drank so that the Statue of Liberty would take her clothes off.

Now I may be an idiot, but there is one thing I am not, sir, and that, sir, is an idiot.
 
 Lois Griffin, den i familien som faktisk har fornuftig tankegang. Hun er en typisk kjærlig og omsorgsfull mor, som tar godt vare på alt og alle. Hun kommer fra en rik familie, Pewterschmidt, som i alle år har mislikt Peter og prøver å få Lois til å skille seg fra mannen Peter. Familien Pewterschmidt hadde heller foretrukket at hun giftet seg med naboens sjimpanse, enn Peter.

Kjent Lois - sitat

Lois Griffin: Oh, look, Meg, it's your little baby booties. Oh, and your little bronze hat. And your tail.
Meg Griffin: My what?
Lois Griffin: Nothing.


Til slutt har vi søsknene Meg og Chris Griffin og hunden Brian.Chris, en noe unormal og dum gutt. Han er den eldste gutten i familien, og er en typisk femtenåring. Jenter, filmer og skole er stort sett interessene hans. Selvtilliten hans er lav, spesielt når det er snakk om vekt. Når det kommer til hvor unormal han er, så er det mest på grunn av hvor dum han er. I episoden, "E. Peterbus Unum", har Chris og Meg hjemmeskole der Lois er læreren. Chris skriver lapp til Meg der det står ; "I think Mrs. Griffin is hot!". 

Meg/Megan Griffin er den eneste jenta i kullet på tre. En typisk tenåringsjente med dårlig selvtillit og daglig irriterer seg over hvordan hun ser ut og hvorfor hun ikke blir godtatt. I omtrent hver episode blir hun mobbet for sin kroppsbygning, klesstil eller briller. 

Brian er hunden kan snakke. Klassisk musikk og gode bøker er blant hans interesser og er godt kjent for sin sans for alkohol og martinis. Han er også den eneste som forstår Stewie. 

Til slutt vil jeg legge inn et morsomt innslag av Peter - Bird is the Word


Jeg har brukt mest av mine egne kunnskaper om serien og dens karakterer, men har også sett litt på wikipedia.

Spesifikke kilder;

2 kommentarer

Matilda

19.jan.2010 kl.00:20

hey... vill du ha en spännande läsning att följa flera gånger per dag? uppdaterar så otfa jag kan med bilder, musik och intressanta/spännande texter. Jag gillar mina läsare skarpt och uppmärksammar dom i bloggen med jämna mellan rum och ställer frågor.

En musik intresserad tjej som dansar och sjunger... följ gärna mina tankar och inlägg. Nya texter dyker upp hela tiden...

Ha det fint och kram kram...

http://MatildaSimonette.blogg.se

check it out!; )

R E B E C K A ♥

22.jan.2010 kl.21:12

fin header! =)

Skriv en ny kommentar

Katharina

Katharina

17, Vegårshei

Jente som driver med fotball og musikk. Jeg digger å fortelle folk hva jeg interesserer meg for og hva som står i hodet på meg for tiden. Blogges!

Kategorier

Arkiv

hits